Ocenite (1173) Hvala za oceno
Srednja
Shrani recept Zaznamek je shranjen

Sestavine

Priprava

Testo:

  • 2 dl skuhane kave (brez sladkorja)
  • 1 jedilna žlica ruma
  • 6 dag kakava v prahu
  • 40 dag maslenih keksov
  • 3 dag sladkorja v prahu

Krema:

  • 3 dag kokosove moke
  • 9 dag tekočega medu
  • 1 vrečka vanilijevega sladkorja
  • 6 dag sladkorja v prahu
  • 15 dag margarine Rama za peko
  •  

Maslene kekse zmeljemo, dodamo sladkor, kakav v prahu in rum ter vse dobro premešamo. Kavo dolijemo keksom in vse dobro zgnetemo.

Na desko za valjanje damo folijo, posipamo s sladkorjem in testo razvaljamo. Margarini primešamo vanilijev sladkor in sladkor ter spenimo. Dodamo med in kokosovo moko. Sestavine premešamo in s kremo namažemo testo.

S pomočjo folije rolado zvijemo in damo v hladilnik za nekaj ur.

Temperatura 0

Nasvet

Kratek opis recepta.

Sladka čežana iz buče hokaido

Ocenite (1042) Hvala za oceno
> 60 min.
Enostavno
Shrani recept Zaznamek je shranjen

Jagodni cupcakes

Ocenite (1287) Hvala za oceno
30 - 45 min.
Srednje
Shrani recept Zaznamek je shranjen

Orehova potica

Ocenite (1206) Hvala za oceno
> 60 min.
Srednja
Shrani recept Zaznamek je shranjen

Jabolčna pita s sladoledom

Ocenite (1237) Hvala za oceno
> 60 min.
Enostavno
Shrani recept Zaznamek je shranjen