Ocenite (1269) Hvala za oceno
Enostavno
Shrani recept Zaznamek je shranjen
l
r

Sestavine

Priprava

  • 1 margarina Rama za peko (250 g)
  • 3 skodelice moke
  • ¾ skodelice sladkorja
  • 1 jajce
  • 1 čajna žlička ingverja
  • 1 čajna žlička cimeta
  • 1 čajna žlička medu
  • Dodatki:
  • 2 tablici čokolade
  • oreščki in suho sadje za dekoracijo
  • 1Zmehčano margarino Rama temeljito pretlačite s sladkorjem.
  • 2Dodajte moko, začimbe in med. Vse temeljito premešajte.
  • 3Ohlajeno testo položite na papir za peko, posut s nekaj milimetrov debelo plastjo moke, in ga razvaljajte.
  • 4Z modeli za piškote iz testa izrežite zvezdice.
  • 5V vodni kopeli stopite čokolado.
  • 6Pripravite oreščke in suho sadje. Mandlje olupite in vse oreščke nasekljajte.

Temperatura 180°C

Čas peke

Nasvet

Če se testo med rezanjem lepi na modele, jih pred vsakim rezanjem pomokajte.
Če je stopljena čokolada pregosta, ji dodajte malo sladke smetane.

Čokoladna gnezda - cupcakes

Ocenite (1094) Hvala za oceno
15 - 30 min.
Srednje
Shrani recept Zaznamek je shranjen

Borovničeva torta z belo čokolado

Ocenite (1129) Hvala za oceno
30 - 45 min.
Enostavno
Shrani recept Zaznamek je shranjen

Kokosove rezine

Ocenite (1026) Hvala za oceno
30 - 45 min.
Enostavno
Shrani recept Zaznamek je shranjen

Kolač „Donavski valovi“ z višnjami

Ocenite (1023) Hvala za oceno
> 60 min.
Težja
Shrani recept Zaznamek je shranjen