Ocenite (1015) Hvala za oceno
Enostavno
Shrani recept Zaznamek je shranjen

Sestavine

Priprava

Testo:

  • 15 dag skute
  • ½ dl mleka
  • ½ dl olja
  • 12 dag sladkorja
  • 1 vrečka vanilijevega sladkorja
  • 30 dag moke
  • 1 vrečka pecilnega praška
  • ščepec soli

Nadev:

  • 10 dag margarine Rama za peko
  • 15 dag sladkorja
  • 14 dag medu
  • 1 vrečka vanilijevega sladkorja
  • 2 jedilni žlici mleka
  • 20 dag narezanih mandljev
  •  

V skledi zmešamo skuto, mleko, olje, sladkor, vanilijev sladkor in sol, dodamo moko in pecilni prašek. Zamesimo testo in ga razvaljamo.

Testo damo v pekač, robove testa malo zavihamo. Pečico segrejemo na 180 ºC.

Sestavine za nadev damo v kozico in segrevamo tako dolgo, da mešanica postane tekoča. Nadev nalijemo na testo, pečico segrejemo na 180 ºC in v njej spečemo pecivo.

Temperatura pečice: 180 ºC
Čas pečenja: 25 minut

Temperatura 0

Nasvet

Kratek opis recepta.

Velikonočna gnezda z limeto in kokosom

Ocenite (1070) Hvala za oceno
15 - 30 min.
Srednje
Shrani recept Zaznamek je shranjen

Velikonočni kremni cupcakes

Ocenite (1224) Hvala za oceno
30 - 45 min.
Enostavno
Shrani recept Zaznamek je shranjen

Breskova sirova pita

Ocenite (1172) Hvala za oceno
> 60 min.
Srednje
Shrani recept Zaznamek je shranjen

Pita s paradižnikom in feto

Ocenite (1129) Hvala za oceno
30 - 45 min.
Srednje
Shrani recept Zaznamek je shranjen