Rama knjižica receptov

Rama peka z navdihi

Že več kot desetletje vam ob koncu leta ustvarjalci receptov Rama pripravijo izbor zanimivih receptov. Tudi tokrat so recepti pripravljeni z Rama za peko ali Rama z okusom masla. Presenetite vaše najdražje z novimi okusi in kombinacijami s pomočjo izbranih receptov v knjižici Rama recepti 2018.
Kaj morate narediti, da prejmete knjižico z recepti?
Za sodelovanje v promociji je tudi letos potrebno izrezati in zbrati črtne kode za skupno 2,5 kg Rama (veljajo črtne kode z ovitka Rama za peko 250 g in 500 g ter/ali Rama z okusom masla 250g) in jih skupaj z vašim naslovom, ki naj bo pisan tiskano, poslati najkasneje do 29. 12. 2018 (velja poštni žig) na naslov:

Rama, р. р. 262, 1002 Ljubljana.

Knjižice bomo začeli pošiljati 3. 12.2018.
Knjižico z recepti bо prejelo prvih 15.000 pošiljateljev.
Črtne kode lahko pošiljate od 1. 11. 2018 do 29. 12. 2018 (velja poštni žig).

SOGLASJE ZA OBDELAVO OSEBNIH PODATKOV – RAMA PROMOCIJA
»Sodelujoči s sodelovanjem v Rama promociji soglaša, da Unilever Magyarország Kft., Podružnica Ljubljana, Kolinska ulica 3, 1000 Ljubljana, Slovenija, ID za DDV: SI64365271, matična št. 3615812000, registrirana pri Okrožnem sodišču v Ljubljani (upravljavec osebnih podatkov) za namen te promocije zbira in nadalje obdeluje njegove osebne podatke (ime in priimek, naslov). Navedene podatke potrebujemo zato, da vam pod pogoji pravil promocije lahko pošljemo knjižico z recepti. Organizator posredovane osebne podatke hrani tako dolgo, kot je to potrebno za izpolnitev namena, za katerega so bili podatki zbrani oziroma daljše obdobje, če je to potrebno zaradi zahtev zakonodaje (npr. davčne) ali v primeru spora z vami. Sodelujoči ima pravico zahtevati dostop do svojih osebnih podatkov, pravico do popravka netočnih podatkov, do izbrisa osebnih podatkov in preklica privolitve v obdelavo osebnih podatkov. V kolikor želite izvršiti katero od navedenih pravic, nam pošljite pisno zahtevo na Unilever Magyarország Kft., Podružnica Ljubljana, Kolinska ulica 3, 1000 Ljubljana. Sodelujoči ima tudi pravico, da vloži pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu, če meni, da je organizator kršil zakonodajo o varstvu osebnih podatkov.«